torsdag 29 oktober 2015

Partävling

Luften stod nästan stilla, värmen dallrade och solen hängde brännande över de tappra spelarna som trotsade allt detta.
Dagens spel var tvåmanna bästboll med 10% reducering av hcp.
 Efter fyra och en halv timmes spel så var det då dags för lite svalkande dryck medan Helene och John färdigställde prisbordet.
 Det var svårt att hitta skuggan den här tiden på dagen trots att
 markiserna var utfällda så mycket det gick, men det gick inte att ta fel på att alla trivdes i alla fall.
 När så Sherry Golfs flagga hissats för oss, så var det då dags för prisutdelningen. Det var en del olika konstellationer i dagens parbildningar och det verkade ju lyckosamt för en del.
 När allt var uträknat och kontrollerat så stod de mysiga Stenungsundsgubbarna Bengt Hermansson och Janne Obert som segrare med ett fantastiskt resultat, nämligen 44 poäng. Där kan
man verkligen snacka om att komplettera varandra. Stort grattis!!!!
 Med bara en futtig poäng mindre, alltså 43 poäng intog de här tjejerna silverplatsen, den också lyckade konstellationen Rigmor Jägerhed och "gamla" bekantingen Ylva Martinsson, vi bugar!!
 Ytterligare ett samspelt par belade med sina 40 poäng tredjeplatsen Det var polarna Bosse Franzén och Valter Turesson
 Mera gubbar blev det på plats fyra, nämligen Ingvar Andersson och Anders Hellsten, vilka båda är rätt vana med prisutdelningar, denna gång skrapade de ihop 39 poäng.
 Så blev det då som vanligt en prisplacering för Janne Levin, den här gången med starkt stöd av Rose-Marie Jonsson. 38 poäng.
Äntligen ett helt äkta par, de härliga Göteborgarna Bengt Samuelsson och Irene Pedersen som med 37 poäng tog 6:e och sista prisplatsen. Grattis Irene, prisplats två gånger i rad. 
Tack alla ni som deltog, er insats var inte mindre värd även om det inte räckte ända fram.

Inga kommentarer: