måndag 2 januari 2012

1:a pris


2012 började ju med att man önskar alla ett gott nytt år och verkligen hoppas att det skall bli så.  Själv börjar jag tvivla på det för följande utspelade sig: På nyårsdagen tankade jag upp den bilen som Playa Golf hyr åt mig och det var inget konstigt med det utan vi åkte hem till vår lägenhet på Caracol, som gatan heter.
Den 2:a januari åkte jag ut till biluthyraren vid Jerez flygplats för att förnya kontraktet vilket jag måste göra en gång i månaden.
När detta var gjort och jag skulle åka därifrån så startade inte bilen,vilket aldrig hade hänt förut så jag fick tag i en man som arbetade på Auriga Crown som biluthyraren heter och han var vänlig och kollade bilen på en gång och konstaterade att den var stendöd.
Efter en del undersökande visade det sig att jag hade fyllt 95-oktanig bensin i tanken - men bilen drivs med diesel. Detta måste rendera ett förstapris i klantighet eller hur?
Nåväl, jag kan ju inte påstå att 2012 har börjat så gott för mig, men jag fick i alla fall ut en ny bil som är ett strå vassare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inga komentarer . Lena

Anonym sa...

Det måste vara en "bensinsnål" bil för det var väl första tankningen sen du kom ner??
/Owe

Perre sa...

Man blir dummare med åren