torsdag 12 januari 2012

Shopping

 Dagen tillbringades i Jerez de la Fronteras nya köpcentrum tillsammans med goda vänner. Jag visste vad jag skulle ha så det borde väl inte ta så lång tid. Bl.a. Hittade damerna denna skräpbod där det var "så billigt".
 Jag skulle inhandla en vindjacka vilket jag gjorde på ett par minuter på en Nike-affär och även där inne fanns det mycket för damerna att klämma och känna på.
 Nästa affär som jag skulle handla i varen stor sportaffär och jag skulle ha en flieströja och några par strumpor vilket jag också fick tag i. Det må erkännas att även jag fastnade en stund på golfavdelningen.
 Efter allt kännande och provande men inte handlande så bar det iväg till grannaffären IKEA där det tack och lov inte fanns något att prova så det tog bara någon timme. Dagen avslutades på IKEAs restaurang med en CORDILLO som är en halstrad fläsklägg med pomes frtes och en öl. Det var dagens höjdpunkt.
Nu några ord till våra vänner som var med: Det gör inget att det tog en massa onödig tid för det är jag van med när jag går i affärer med hustrun.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi hade jättetrevligt med Marianne o Perre

Anonym sa...

Maten såg vansinnigt god ut! Kan man äta samma mat på IKEA hemma tro?? /Lill-Nina