tisdag 20 mars 2012

50

 Måndagen den 19 mars 2012 är en dag som Helene sent skall glömma. Jag vet att hon inte ville ha sådan uppståndelse på sin 50-årsdag men hur skall man komma undan sådant?
 Helene hade skrivit in i månadsprogramet att det skulle vara en "danskväll" på en utvald restaurang som heter La Costilla, vilket det också blev.
 I stort sett alla månadsgäster var på plats och det var inte längre någon hemlighet att Helene fyllde 50.
 Hon blev uppvaktad från alla möjliga håll och det var även "gamla" gäster som flög hit från Stockholm bara för att uppvakta Helene.
 Vi visste att Helene ömmar väldigt för övergivna hundar och katter (det finns en del här) så här får hon symboliskt en liten hund vilken passande nog hade Playagolffärg.
 Vi hade även samlat in alla gästers namnteckningar på ett stort ark och i samband med detta tiggt lite pengar som vi överlämnade och troligtvis kommer att hamna på ett hem för övergivna och misshandlade djur.
Som de flesta vet så kommer hon ju från Jönköping och av en slump? så råkade det finnas väldigt många gäster från just den orten här denna månad så därifrån blev hon uppvaktad lite extra med ett helt träd av något slag.
På bilden ova kan man se att det inte är utan att hon blev lite rörd avv all uppvaktning.

1 kommentar:

Anonym sa...

ååå