tisdag 19 februari 2013

Grisigt

Måndagen skiljde sig en aning från övriga måndagar i och med att vi blev inviterade till en golftävling som hölls på Sherry Golfclub.
Gerd och Kjellåke hade lottat ihop tre olika lag. Vi spelade en runda där bästa laget fick dela på hela insatsen som bestod av 12 euro. Men själva huvudtävlingen var dold bästboll som visade sig vara på följande sätt: alla måste ha sparat sitt scorekort väl ifyllt.

 Kjellåke hade bokat bord på restaurang La Gitana och när alla hade samlats så fick herrarna dra var sitt av damernas kort och den man drog blev ens bordsdam och spelpartner.

Min spelpartner var Gull-Britt som hade spelat mycket bättre än vad jag gjort men det räckte inte till någon prisplacering i alla fall. (Jag beklagar Gull-Britt) men vi hade kul.

Till middag hade arrangörerna Wahl beställt två stycken helstekta grisar att dela på 12 personer. Det var en lite annorlunda smakupplevele när dom låg där med huvud och klövar och allt. men det var förbaskat gott.
När sedan middagen var avklarad hade Leif Tapper gjort en fantastisk översiktsplansch som han fäste på fönstret och sedan fick var och en i tur och ordning redogöra för sina resultat, ett hål i taget, tills alla var bokförda och då stod Inger Tapper och Gösta Olsson som segrare. Tack familjerna Wahl och Tapper för ett fint initiativ och att vi fick vara med. Det ryktas att det blir en revansch.
 

Inga kommentarer: