lördag 30 mars 2013

Påsktävling


Idag spelade vi en "dold bästboll" d.v.s. det var dolt för partnern hur man själv spelade och tvärtom för man startade på olika tee.
 Påsken i all ära, men går inte den här sothönan till överdrift när hon har lagt sina ägg i vattenhindret mitt på 8:e hålet.
 Vi hade blivit lovade lite regn i starten men det kom aldrig och tur var väl det för det var lite blött på banan efter nattens regn. Det var varmt och fritt från blåst så spelarna trivdes.
 Eftersom det tog sin lilla tid att räkna ut resultatet så fick ju restaurangen sälja en del öl och vin medan man väntade på
 prisutdelning och som synes satt man inte i sjön utan det var skönt i solen.
 Flickan i bakgrunden som ser ut som en kyckling heter Helene och det var hon som delade ut priserna. Även om han får på sig ett förkläde så kanske han inte kan laga mat tyckte Helene så frun fick ett kuvert så hon kunde bjuda mannen på middag ute. Paret heter Cecilia och Ulf Nedeus och tog hem förstapriset på tillsammans 44 poäng.
 Andraplatsen spelades hem av Maud och Sören Bojar på hela 42 poäng.
 Endast en poäng, nämligen 41 hade tredjepristagarna Marita och Lars Ohlin.
 På samma summa, 41 men med något högre hcp lyckades äntligen Gull-Britt och Gösta Olsson ta sig upp på prisplats, GRATTIS till 4:e platsen.
 Femmor blev det strävsamma paret Lillemor och Classe, som sällan lämnar en tävling utan pris.
På sjätte och sista placering hamnade Kerstin och Hans Sjöstedt och det skall nämnas att det var 34 par som deltog. Tack för denna månad allesammans.

Inga kommentarer: