söndag 28 april 2013

Utflykt


Idag hade vi säsongens sista utflykt med aprilgästerna och den
förlades till Campo de Golf Dehesa Montenmedio som ligger c:a åtta mil söderut från Rota räknat. Anläggningen är troligen ett
 gammalt stuteri eller ett stort stall. Man kan riktigt se framför sig hur det skulle ha sett ut på den tiden med dessa välvda ingångar där det förmodligen varit en hästbox i var och en.
 Inifrån är det riktigt lyxigt med en stor pool och fortfarande stenlagda golv, där det säkert har klapprat av tusentals hästhovar.
 Jag tänker inte ha några bilder på golfspelande människor, trots att jag gick i en mycket trevlig boll med Ralf, Rune och Anders, utan idag gick jag in för att dokumentera själva banan och i synnerhet dess fantastiskt vackra och originella omgivningar.
 Hela området bär en stämpel av hästarrangemang och någon gång per år hålls här i omgivningarna en stor internationell hästgala med hela världseliten på plats. Lite här och var på banan finns det lite
 olika hästhagar och paddokar och bara det ger en härlig inramning av banan.
 Man träffar också på en del både vanliga och för oss ovanliga fåglar som verkar ha en viss förkärlek till golfbanan.
 Här finns också en del stenformationer som verkar vara uppbyggda, kanske som ett inslag av någon som vill förbättra naturen, vad vet jag.
 Se bara på den här, vad betyder den? Kul gjort i alla fall.
 Mitt ute på golfbanan hittar man denna vackra stallbyggnad.
Och sist men inte minst så tycker jag att den här vyn är ganska pampig och jag kan lova att det var inte lätt att träffa den greenen.

1 kommentar:

Anonym sa...

GILLAR INLÄGGET!
Gunilla S