tisdag 29 oktober 2013

sista månadstävlingen

Ja, så var då oktober slut och med detta också tävlingarna denna månad, men en hel del av gästerna stannar kvar i november och då blir det nya tävlingar minst en gång i veckan.
Vi kommer att sakna de som reser tillbaka till Sverige med regn, blåst och kyla.
 På tal om blåst så var inte vi heller förskonade från det, utan det blåste snudd på storm och med tanke på det så var resultaten alldeles lysande. (kommer snart) Men solen brände gott i alla fall
 så platserna i skuggan vid det anordnade långbordet gick åt först.
 Den här dagen hade vi 61 startande som alla njöt av golfbanan oberoende av resultaten som var ganska varierande.
 Men nu hissar vi flaggan för pristagarna i alla fall. Vi spelade slaggolf singel med en dam och en herrklass.
 När allt var klart så tog prisutdelaren Helene fram de båda ettorna samtidigt och de som stog högst på listan denna gång var Gunnel Blomqvist och Ingvar Andersson, vilken fick ikläda sig ett förkläde med fickor som innehöll för mig okända saker. Gunnel hade 72 slag netto och Ingvar 74
 På goda andraplatser, med 76 slag för båda, hamnade Biggan Jansson respektive Olle Jonsson som också fick ett förkläde och lite drycker. 
 Tredjeplatserna togs hem av Eleonor Turesson med 76, men med någon tiondel högre handicap än tvåan och L - G Jansson som hade 77 slag.
 Fjärdeplatserna i varsin klass hamnade hos det strävsamma paret Bettan och Janne Levin, snyggt timat.
 Femte och sista prisplats gick till Christina Eriksson med 78 och herrklassen till Ove Nilsson också med 78 slag.
Som vanligt lottades det ut ett par saker som den här dagen hamnade hos Marita Jednell och Juhani Karaus. Hjärtligt grattis allesammans!

Inga kommentarer: