torsdag 3 oktober 2013

Tillbaka

Vi skriver oktober 2013 och jag är tillbaka i Rota igen för att ta emot och träffa alla trevliga människor som jag lärt känna under mina år här. Det har redan kommit ett antal "gamla" gäster till Playa Golf som jag har fått hälsa välkomna och fått en trevlig pratstund med.I år var det första gången jag flög hit och nu har jag fått mer förståelse för vad våra gäster får stå ut med år efter år och jag må säga att det flyter inte bara på när man kommer till flygplatsen, åtminstone inte för mig, utan där stod jag vid någon jävla automat som uppmanade mig att checka in själv och jag förstod inte mycket av det som stod på skärmen. 

Till slut så ställde jag mig i kön till väskinlämningen och där fick jag hjälp med allting. Varför kan det inte finnas en skylt att man får välja incheckningssätt? Sedan bar det iväg till en helt annan avdelning för att lämna in golfgrejorna hos någon som jag tyckte tittade misstänksamt på mig, jag vet inte varför. 

Till sist så skulle man ju igenom säkerhetskontrollen med handbagaget som jag visste att jag hade fem kilo för mycket i den väskan för datorn med tillbehör väger sex kilo. efter att ha studerat hur det gick till där så tog jag ur datorn och lade den separat i en låda, erbjöd en dam att gå före mig och sedan skickade jag igenom väskan och ytterkläderna vilket jag tyckte var smart, men dom vägde inte ens handbagaget så jag var ju bara dum. Jag kom fram till Malaga kl 01,20 på natten så det var ju inte så mycket att fotografera men här ovan är Malaga från ovan.Nu är jag i alla fall framme och det känns fantastiskt fast badsäsongen är över för spanjorerna, den slutar inte för att det blir kallare i vattnet utan den 30 september.

1 kommentar: