fredag 15 november 2013

parvis

Nu är det tätt mellan tävlingarna. Idag genomfördes en bästboll för 2-mannalag och det hade samlat 88 startande. Som vanligt var det solen som dominerade även om det blåste rätt bra, vilket brukar kännas ordentligt här på Sherry Golf. Nåväl,det här är i väntan på prisutdelning och bilderna får tala för sig själva.
 Priserna har varit väldigt varierande denna månad och dagens priser skiljde sig extra mycket från tidigare, nämligen de tre första fick ge sig ut på havet i en segelbåt som färdas efter kusten, där ingår också en måltid. Alla damer fick blå och gula blommor för Helene är ju lite "sportgalen"" och Sverige möter ju Portugal i fotboll i kväll.
 Som vanligt när Playagolf har prisutdelning på Sherry Golf så är ju flaggan hissad och denna gång för dessa fantastiska kämpar.
 På första plats med storslagna 43 poäng kom Anngreth och Karl Axel Rydberg som inte tyckte det gjorde så mycket med lite blåst.
 Snubblande nära var sedan andrapristagarna Birthe och Gustav Glesåen, grattis!!
 Tredjepriset spelade Åsa Larsdotter King och maken Gerhard King till sig, strålande!!
 Fjärdepristagarna heter Maj-Britt och Lennart Svensson som också kämpat på bra i blåsten.
 Gamla bekantingarna Agneta och Håkan Klint hamnade på plats fem med samma poäng, nämligen 40, dock med lägre hcp än
 Karin och Olle Enqvist som därför fick belägga sjätteplatsen.
Paret som nästan alltid är med på målbilden är de här glada ynglingarna med namnet Carlsson, Lillemor och Claes-Arne. Hjärtligt tack för den här dagen allesammans som inte lyckades fullt ut den här gången, men på fredag är det dags igen, då med en 2-mannascramble och på Golf el Puerto.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att se att Jönköping håller sig framme. L o I.