fredag 14 mars 2014

14:e mars

Årets varmaste dag med blå himmel och helt vindstilla, så hade vi en bästbolltävling på Sherry Golf. Startfältet hade samlat 72 deltagare och det var shotgunstart.
 För er som känner till Sherry Golf, så ser ni att vi inte sitter på vår gamla vanliga uteplats utan vi var hänvisade till den lite mindre
 baren som normalt inte är öppen så här års. Anledningen var att stora restaurangen var upplåten till ett litet bröllop med bara 50 personer.
 Nåväl, det här gick ju också bra, för personalen dukade ut bord och stolar för oss alla.
 I väntan på prisutdelningen och att vi hade kontrollräknat alla scorekort, (för en del av dom ser ut som ett läkarrecept), så satt man  och småpratade lite på tu man hand lite här och var.
 Här ser det ut att vara ett väldigt allvarligt samtal.
 Här sitter några i skuggan för det var verkligen varmt idag.
 Några satt kvar och njöt av ett glas vin när alla övriga åkt hem.
 Som vanligt var det Helene och John som förrättade prisutdelningen, men innan dess så hade dom en del information att förmedla, bl.a en bussresa till La Estancia som är en trevlig golfbana i Sancti Petri-området och en utflykt till Tanger i Marocko
 Vad nu då? Prisutdelningen började och på första plats blev det ett par tidigare vinnare, nämligen Tommy Carling och Birgitta Sörén. dom spelade ihop hela 47 poäng tillsammans.
 Bara ett litet poäng efter, alltså på 46 poäng hamnade Bosse Westh och Maud Bojar, också fantastiskt bra gjort. 
 Tredjeplatsen, med 45 poäng spelades hem av Barbro Nilsson och Leif Jansson,snyggt jobbat.
 På fjärde plats med sammanlagt 42 poäng hamnade två tjejer, vilken den ena inte gick att finna för tillfället, men Marianne fick rycka in som reserv och fotas tillsammans med Ann-Cathrin Andersson
Femteplatsen, med också mycket bra 41poäng belades av Ingemar Elmquist och Lena Jengard. Stort grattis allihop!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: