lördag 22 mars 2014

Golf på vårkanten

Dagens tävling var en poängbogey singeltävling i två klasser, A och B-klass. Det var alldeles perfekt golfväder, c:a 20 grader och soligt med en svag vind som fläktade skönt.
 Tävlingen hade samlat 72 startande och här är en del bilder medan man väntade på att vi skulle räkna ut resultaten. Färdigräknat och klart så tog man fram både A och B-klassen samtidigt för prisutdelning. I B-klassen var det dagens bästa resultat nämligen 42 poäng som gjordes av Marita Ortstam som därmed fick en rejäl handicapsänkning, jättestort grattis Marita!
I A-klassen segrade Olle Andersson, som också gick bättre än sitt hcp. 37 poäng spelade han hem, snyggt jobbat Olle!
 Andrapristagarna blev en ren familjesak, för i B kom Anngreth med 39 poäng och i A hamnade Karl-Axel, båda med efternamnet Rydberg. 36 poäng slutade det på.
 Trea i respektive klass blev ytterligare ett sänkningsresultat, 38 hade Karin Nilsson och trea i A-klass blev Leif Andersson med 36.
 Ytterligare en 38-poängare spelade Tina von Bergen till sig och slutade fyra tillsammans med A-klassens Ingemar Elmquist.
Man skulle kunna tro att B-klassen bara var damer, men så var det inte fast även femtepriset hamnade hos en dam, Toni Lindblad som hade 36 poäng, vilket även femman i A hade, nämligen Svante Hagstedt. Vilka fantastiska resultat det blev, var min första reaktion men kanske det beror på värmen och att alla verkar trivas så förträffligt här nere. Hur som helst skall alla övriga deltagare också hyllas, men framförallt pristagarna. GRATTIS!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: