tisdag 22 april 2014

FLAGGDAG

Efter ett par dagar med regn till och från så var det då dags för säsongens sista tävling på Golf el Puerto. Tävlingen ifråga var en s.k. flaggtävling.
 När så tävlingsdagen var kommen presenterade sig vädret med en för golf  helt perfekt dag, lite moln och mycket sol om vartannat.
Eftersom det endast är sexton gäster kvar nu i april så är det fantastiskt bra med 14 startande.
 Detta är hål nr. 9, som är ett korthål på 152 meter, där jag var åskådare till ett nästan perfekt slag av Gunnar Silfverstolpe som
 stannade bollen c:a en meter från flaggan och här ses hans birdieputt.
 Jag kan inte nog tala om alla vackra växter som finns på den här banan, t.ex sådana här olivträd som säkert är 1000 år gamla.
 För att inte tala om alla blommor som växer överallt kring banan, se bara på de röda, som liknar sådana där borstar som man gör ren flaskor med. De är nog Mariannes favoriter bland alla växter här.
 Här avnjuter Kerstin, Sigrid, Rune och Gunnar en välförtjänt macka efter nio avklarade hål.
 Nästa boll in för lite paus och något att äta var Elisabeth, Agneta och Louise som verkar ha ett allvarligt samtal också.
 Därefter kom dessa hungriga gubbar vid namn Tommy, Jan och Magnus.
 Sistabollen som bestod av Susanne, Leif, Maggan och Hans som inte verkade ett dugg intresserade av något utom sina scorer.
 Efter avslutad tävling så föredrog en del att sitta i solskenet
 medan andra föredrog skuggan, vilket var ganska behagligt det också.
 När alla flaggor hittats och tagits in stod den inte helt obekanta segrarinnan Louise Andersson överst igen. Det var om ni minns att Marianne företrädde någon förra månaden, det var Louise som av en speciell anledning inte syntes på bild. Förresten, hon var den enda som hade flaggan kvar en bit ut på hål 18.
 Lika suverän tvåa, med bollen i hål på 17:e, var Agneta Silfverstolpe och hon är ju inte helt ovan vid prispallen heller.
Tredjeplatsen, två meter från hål på 17:e var Tommy Samsson och det var inte helt oväntat, för han har spelat rätt bra på slutet.
Stort grattis till er tre i synnerhet, men även ni övriga var inte så långt efter och det var en fantastiskt jämn tävling TACK till samtliga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Trevligt som vanligt att se bilder nere från er i Rota. Men, nu kommer ni väl snart hem?
Kram, Gu o Ha!