söndag 27 april 2014

Trolsk afton

Säsongen 2013/2014 närmar sig sitt slut här på Playagolf och vi ger
 en vacker blomma, eller hellre en jättebukett till Helene och John som ser till att vi "lite äldre" verkligen får guldkant på  tillvaron 
genom att arrangera olika aktiviteter och överaskningar.
Ta bara som igår, alla fick ett mejl om att träffas gemensamt för att gå ut och äta en middag tillsammans.
 Helene hade tagit på sig att välja plats och vi fick tips om att ta på varma kläder. Alla trodde nog då att vi skulle äta på någon uteservering här i Rota. Vi träffades på en pub som alla visste var den var och där bjöds på en drink. Därefter började promenaden i samlad tropp mot restaurangkvarteren. När vi passerade en stor buss var det stopp och direktiv att gå på bussen, vilket alla under stor förvåning gjorde och bussen startade samtidigt som spekulationerna om resmålet fortsatte.
 Så småningom körde bussen in på en liten smal väg mellan Costa Ballena och Chipiona. När vi så stannade fick vi ta en promenad ner mot havet och där ligger en fantastisk restaurang som heter Ajedrez Beach Club och ligger på playa Tres Piedras och är helt inspirerad av en trolsk indonesisk atmosfär.
 Resan i sig var så välplanerad att vi kom fram en kvart före solnedgången som fick avnjutas med en drink på ställets utsiktsplats över playan och havet.
 Väl inne på restaurangen serverades en alldeles utsökt meny bestående av fyra olika rätter tillagade på indonesiskt sätt och det åts och dracks under flera timmar och stämningen var på topp.
 Nu till något lite allvarligare, John hade varit ute för en ganska ovanlig cykelolycka som resulterade i ett brutet nyckelben, men det kunde ha varit mycket värre för han hade inte någon hjälm på sig men det gick bra den här gången. I stället var det någon på förra tävlingen som föreslog att "vi samlar ihop pengar till en cykelhjälm åt honom."  Sagt och gjort så inhandlades en sådan som här överlämnades av Agneta under allmän munterhet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Toppen, vi vill alla att han ska vara på benen till nästa säsong, eller???? Ha det så bra när ni kommer hem till underbara Sverige. Soligt Jönköping.

Anonym sa...

Det var ju suveränt att ni köpte en hjälm till John så han kan fortsätta att jobba tryggt med Playa Golf. Ha det gott alla! Gu o Ha