söndag 6 april 2014

Välkommen i april

April är säsongens sista månad vad gäller gäster som reser med Playa Golf hit till Rota.
 Den här dagen var det ett lite annorlunda välkomstmöte för aprilgästerna. Alla, det är bara lite drygt 30 gäster för närvarande,samlades på bar Castillo, som är en oas mitt i Rota
 Det var så varmt att det kändes bra att det fanns lite skugga att komma undan till, men en del föredrog ändå solen.
 Denna dag bjöd Playa Golf samtliga gäster som var på plats på en äkta spansk frukost, som bestod av valfri dryck och en "tostada" som är ett rostat bröd med serranoskinka, smör och marmelad. Fantastiskt generöst, eller hur?
 Efter den sedvanliga informationen satt en del kvar och njöt i det vackra vädret medan andra kanske gick ner på playan och tog sig ett dopp.
Visst går en månad fort, framförallt när vädret är som nu. Golfspelet finslipas inför kommande sommar i Sverige och sedan går även sommaren fort och folk börjar planera för nästa säsong som kanske blir i södra Spanien igen. För mig finns ingen plats som går att jämföra med Rota, denna pärla vid atlantkusten där stor del av befolkningen lever som man gjorde för 40-50 år sedan och det finns ingen kriminalitet här. Visst är det också mycket som är modernt, men det är svårt att hitta någon som verkar stressad, utan livet levs med ett tempo som passar oss som blivit lite äldre.

Inga kommentarer: