måndag 10 november 2014

scramble

Så var det då dags för novembers Playagolfscramble som denna gång lockade 80 startande.
 Den här gången var inget undantag, vad gällde vädret och jag tänker inte beskriva det, för det blir för tjatigt, men ingen ser ju ut
 att frysa när så gott som restaurangens samtliga bord burits ut. För säkerhets skull satte man sig en bit från väggen för att få lite svalka.
 Flaggan gick som vanligt i topp när det var dags för prisutdelning
 som den här gången övervakades av hedersgästerna Lillemor och Clas-Arne Carlsson, vilka såg ut att njuta av tillvaron.
 Så till dagens höjdpunkt, fördelningen av priser. På en ganska säker förstaplats, med resultatet 61,7 slag tronade laget med fr. v. Bjarne Karlsson, Unni Ströberg, lagledaren Anders Svensson och Ann Britt Silfverberg, fantastiskt bra spelat.
 På lika säker andraplats kammade laget med Bengt Sävbark, Inga Bergstedt, Ingegerd Hertzman och Gösta Olsson hem priset på nettoresultatet 63,8 slag, stort grattis!
 Förra tävlingen skrev jag att Janne Levin var den ständiga tvåan, men nu frångick han den vanan och blev trea med detta lag som bestod av fr. v. Christer Jednell, Siv Lindgren, Janne själv och Pia Karlsson. Resultatet var 64,4 slag, bra spelat!
 På resultatet 64,8 slag kom dessa glada tjejer och grabbar, vilka heter Håkan Klint, Gun-Lis Schörling, Villy Olsen och Cathrine Forsström.
 Prislistan fortsatte med femtepriset som gick till Lennart Svensson, Berit Rökaas, Elisabeth Hermansson och den välbekante Anders Fahlgren. 66,3 slag blev resultatet.
Sjätte och sista prisplats med 66,4 erövrades av Bo Mårtensson, Ylva Martinsson, Christina Eriksson och Runar Edholm. Snyggt jobbat av alla deltagare. 

Inga kommentarer: