fredag 30 januari 2015

666

Så var det dags för en ny tävling på Sherry Golf som på den här dagen bjöd på en blåsig historia, men ändå rätt behaglig temperatur, 16 gr.
Jag var runt på banan och tittade på de olika spelstilarna, för det är
 verkligen individuella stilar, speciellt bland oss pensionärer, som t.ex. här kan man ju undra vad Kerstin och Håkan hade så roligt åt.
 Här ser vi när Tommy gör par på hål 14 som är avskytt av de flesta.
 Eftersom det var så blåsigt så samlades man i restaurangens inglasade del som nästan är utomhus, med sina stora växter, fast i krukor.
 När så alla var samlade fick vi äntligen se flaggan gå i topp och som vanligt betydde det att dagens prisutdelning närmade sig.
Visst är den Spanska flaggan vacker och speciellt i samband med
 Playagolfs prisutdelningar, där den alltid hyllar oss.
Eftersom det var s.k. 6+6+6-tävling så blev lagens poäng ganska höga som t.ex. vinnarlagets poäng på 71. Laget bestod av Eva Hed, Leif Tapper, Mona Mattsson och Peder Pettersson, vilken i sitt segertal hyllade sina medspelare  och själv sade han att han bara var med för att kratta bunkrarna, där hans boll hamnade hela tiden.                                         
Med endast en poäng mindre, d.v.s. 70, togs andraplatsen hem av den gamle räven Björn Bäckberg, den förtjusande Inger Tapper, den precis nyanlände Björn Axelsson och Nisse Hult, vilken inte ville vara med på bild. Grattis alla övriga också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Flaggan förefaller ny för 2015/ Bengt