fredag 17 april 2015

fredagstävling

Vindstilla när vi spelade tävling på Sherry Golf, det hör minsann
inte till vanligheterna. Dessutom var det så varmt att en del till och med antydde att det var för varmt. Det var nog omkring 30 grader i solskenet. Hur som helst så genomfördes tävlingen och alla verkade nöjda, även om bollen inte alltid hamnade där man ville.
 Hål 14 är en av mina favoritplatser att titta på spelet och jag tror att det i genomsnitt offras mest bollar på det hålet.
 Susanne i en stilstudie när hon just slagit in på green på nämnda hål
 Marianne, som här ser ut att fundera på hur puttlinjen ser ut.
 Men Anne-Charlotte, vad har du i bunkrarna att göra?
 Här kan ni se hur grön och fin banan är och dessutom rullar det bra
 Här hade man satt upp ett s.k. partytält av större modell och jag vet inte om det bara var för vår prisutdelning, så spelarna slapp att vara
 ute i solskenet även efter tävlingen, för här var det lite svalare.
 Nu till själva tävlingsresultaten som var i en dam och en herrklass:
I herrklassen vann den gamle kämpen Bror Dicksson välförtjänt med resultatet 72 slag netto. Och som han uttryckte sig i tacktalet,
ÄNTLIGEN! Bra spelat Bror....
 I damklassen blev det inte någon större överraskning, utan där stod Louise Andersson högst upp på pallen, 78 slag, grattis till dig också!
 Tvåorna i respektive klass blev Ann-Christine Jonell och Jan Nylund, som hade 79, resp. 75slag, inte där heller någon skräll.
 På tredjeplats,med nettoresultatet 80 slag hamnade Anne-Charlotte Selin som också varit flitigt långt fram hela tiden.
Herrarnas tredjeplats spelades hem av Ronald Eriksson som fick 76 slag. Efter pristagarna var resultaten förvånansvärt jämna, vilket nog alla som deltog var medvetna om. 
Några av er åker nu tillbaka till aprilvädret i Sverige, medan vi övriga får nöja oss med sol och värme ytterligare ett tag. Tack för den tid ni varit här och förhoppningsvis så ses vi nästa säsong igen.

Inga kommentarer: