fredag 10 april 2015

Scramble i april

Aprilväder här i Andalusien är 25 grader och lite svalkande vind.
Precis så var det idag under vår s.k. Playagolfscramble, vilken hölls på Sherry Golf. Banan är grön och fin så alla trivs här.
 Ett av mina favoritställen att se lite på spelarna, är att stå på hål 15 och se när man skall slå över vattnet på 14. Jag kan lova att det vore lönsamt att skicka ner en dykare och hämta upp bollar som inte riktigt räckt över hela vägen. Däremot spelade Anne-Charlotte ett fantastiskt slag och lade bollen så att birdien såg klar ut, hur det gick var jag inte kvar och tog reda på.
 Det är så trevligt att åka runt på banan och se på spelet, som här på 13 när Agneta spelar in mot green en liten aning snett och träffar en palm så bollen studsar mot den och hamnar fint på green.
 Visst är det kul att se alla olika svingar, jag antar att det finns oräkneliga varianter, men detta är väl rätt vackert av Leif. (Undrar hur man själv ser ut.)
 Nästa lag att studera var det här, där Anders var lagledare och ser man på, undrar vad Louise gör nere i vattnet, men det fick snart sin förklaring:
 Hon hittade förstås en vacker blomma att sätta i håret, för inte hade hon väl slagit sin boll i vattnet.
 På hål 16 träffade jag på det här laget som verkar ha en diskussion om någonting, kanske vems läge man skall använda för nästa slag. Bror Dicksson ser i alla fall bestämd ut.
 Det här tycker jag själv är en vacker bild över vattnet upp mot tee på hål 16,
 När så Anders lag kommer in till klubbhuset och summerar dagen
 så visar Birgitta sin nyfunna vän som hon lyckades locka med ända in. Den var i storleksordningen en decimeter, men tyvärr rymde den så hon fick den inte med sig hem.

 Sherry Golf, vad ni är pålitliga när vi skall ha prisutdelning, som idag t.ex. så hissade man upp en helt nyinköpt flagga, tack för det!
 Somliga föredrog att sitta i solskenet medan andra föredrog skuggan i väntan på prisutdelningen som för dagen blev så här:
 Under stenhård kontroll av lagledaren Anne-Charlotte Selin, med lagkamraterna Magnus Larsson och Tommy Samsson och med nettoresultatet 66,2 slag blev laget etta. Snyggt och framförallt bra spelat. Grattis!!!!!!!!!!
Resultatet 68,3 räckte till andraplatsen som kammades hem av Louise Andersson, Birgitta Dicksson, Lars Jonell och deras lagledare Anders Bratt. Alla övriga skall icke förglömmas, utan resultaten efter pristagarna var väldigt nära. Ni är toppen allihop!

Inga kommentarer: