fredag 22 maj 2015

gotland 2015

Så var då Gotlandsäventyret slut för detta år. Veckan började med både regn, blåst och kyla, men de två sista dagarna var faktiskt rätt bra vädermässigt, så det är dessa dagar att minnas den här gången. Golfmässigt blev det inte någon höjdare för oss men det hade vi inte räknat med heller.
Sista dagen spelades som bästboll på den rätt kluriga banan Gumbalde, som har vattenhinder på de flesta hålen. Vi spelade med Solweig och Tommy från Vassunda och hade trevligt hela dagen. Den rundan tog fem och en halv timme.
På kvällen blev det som vanligt bankett i en av de gamla militärkasernerna som numera är omgjorda till restaurang av högsta klass och standard. Baren var ordentligt besökt i väntan på prisutdelning med efterföljande middag.
Middag ja, det var c:a 350 personer som skulle ha mat och det var

buffé i en del av det enorma huset. Det tog 28 minuter för alla dessa människor från att dörrarna till maten öppnades och till att alla satt vid bordet igen, det kan man kalla för effektiv planering.
Här ser ni en bild på "Gotland runt-generalen" Harry Hanell och den gamla vanliga och mycket underhållande Tommy Wahlgren, som alltid håller igång hela tillställningen.
Det bjöds på musik av olika slag hela kvällen, som t.ex. dessa tre unga killar som spelade 50-talsmusik och det var riktigt bra.
En helt annan sort var de här gubbarna som bestod av gamla officerare vilka jobbat här förr i tiden och nu återser sin gamla arbetsplats under namnet OFFICERSKÖREN.
Så var det då dags för prisutdelningen och de här damerna var de som hade lägst bruttoscore under någon av dagarna i resp. klass.
I år hade det införts en parklass i tävlingen (där vi spelade) och
förstapriset var en  tvåveckorsresa till Spanien.

I de övriga klasserna var prisbordet dignande, men förstapriset golfande och boende på de bästa golfbanorna som finns i Sverige och här ses vinnarna i resp. klass.

Inga kommentarer: