söndag 19 juli 2015

Händelserik vecka

Den här veckan har varit späckad av trevliga upplevelser. Som tidigare visats blev det golf med playagolfgäster, varefter vi for norrut, nämligen till Roslagen, där vi spelade golf på Lisinge GK med goda vännerna Birgitta och Ingvar.
På lördagen träffade vi fler vänner från Rota:
 Vi var hemma hos Bettan och Janne som verkligen bor ute på landet, men ändå nära till stadslivet. Dom har en helt fantastisk trädgård med egenodlade grönsaker av alla de sorter.
 Vi hade också en härlig stund på en av uteplatserna, med kaffe och hembakade bullar, bakelser och mjuk pepparkaka.
 Efter besöket hos fam. Levin begav vi oss till "Jazzens museum" som ligger i Strömsholm. Sist vi var där så var det Kalle Moraeus som var dagens artist, men i mitt tycke så bleknade han i jämförelse
 med den här 67-årige gubben: Hasse Andersson, som med sitt  Kvinnaböske Band tog plats på scenen. Han var verkligen ingen "trött pensionär" utan det var full fart i två timmar och det var minsann inget som man somnade till. Ja, han var då 10 gånger, ja 100 gånger bättre än något jag sett på utomhusteater tidigare.
 Både i pausen och efter sitt framträdande var det fart på gubben, som t.ex. signering av skivor och kort till både gamla och unga.
Direktören för den populära och välskötta utomhusanläggningen förärade Hasse med någon form av minnessak, som jag inte riktigt såg vad det var, men det nämndes något om kristall.
Det var i alla fall en minnesvärd vecka och i synnerhet kväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

hej P och M

vilken sk-tbana!!
men tack för en mycket trevlig kväll hos oss med grillat och goda viner.
tack oxo perre för att jag fick vinna över dej, det är inte allom givet.

kram B+I

ps wirren var oxo god