onsdag 12 augusti 2015

En dag i skärgården

I går var vi på en fantastiskt trevlig utflykt. Vi spelade golf på Waxholms golfklubb, vilken visade sig vara en inte alltför svår, men ändå inte helt lätt bana i mycket fint skick.
 Vi hade bestämt träff på banan med "gamla" Rotaveteranerna Karin och Olle Enqvist. Fast meteorlogerna hade lovat soligt och varmt hela dagen, så skall ni inte tro att vi slapp regnet. Nåväl, det kom bara några skurar och det kan man väl stå ut med.
 Visst är det väl trevligt att träffa vänner som man delar intressen med och med Karin och Olle har vi ju en hel del gemensamma vänner som brukar komma till Rota lika olika tider på vintern.
Vi spelade en bästbolltävling med Marianne och Olle i ett lag och Karin och jag i ett, vilket var att man kanske får lite mer skärpa när det inte bara går på gamla rutiner. Resultatet förbjuder min blygsamhet mig att offentliggöra, men vad du spelar bra Karin! Efter golfen blev vi bjudna på en alldeles fantastisk middag hemma hos fam. Enqvist i deras underbart vackra boende i Waxholm. Tack för den här gången, vi ses i Rota.

Inga kommentarer: