onsdag 19 augusti 2015

I natt jag drömde...........

I morgon börjar SPF:s riksgolf som spelas på två banor, denna gång i Blekinge. Dag 1 startar jag på Ronneby GK för att sedan fortsätta på Trummenäs golf på fredagen.
Förra året vann jag min klass, så jag har väl gått och tänkt på tävlingen rätt länge vid det här laget. Jag vill nog påstå att jag har spelat rätt mediokert hela sommaren, så mina förhoppningar är inte så stora.
Hur som helst så måste jag beskriva en alldeles förskräcklig dröm jag hade förra natten:  Jag var på plats för att starta tävlingen och var först i bollen med att slå ut. Det blev ett alldeles perfekt slag och vi alla såg hur fint bollen låg på fairway. När alla slagit ut och vi gick för att slå nästa slag så kunde vi inte hitta min boll, trots att vi hade sett att den var bäst av alla. Vi letade och efter fem minuter gick jag så tillbaka för att slå en ny, men när jag kom till tee så stod tävlingsledaren där och sade: "ni har letat för länge så du får strecka hålet". Man säger inte emot domaren, så jag streckade hålet och gick till nästa hål. När det var min tur att slå ut så upptäckte jag att jag inte hade någon peg, varför jag bad de övriga spelarna att få en, men dom sade att det inte var tillåtet utan jag var tvungen att slå med drivern utan peg och då vet man ju hur det går, nämligen åt h....e, vilket det också gjorde. Tack och lov så vaknade jag efter det, för hur hade det gått i fortsättningen? Det får jag som tur är inte veta.
Nu får vi se hur det går i verkligheten i morgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

All lycka till käre Perre!

ingvar+birgitta sa...

långt och rakt med drivern
inspelen sitter som ett smäck
puttern är glödande het
ALLT GÅR I

VINST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!