måndag 12 oktober 2015

Sherrytävling

Jag är lite sen med rapporteringen, men det skyller jag på att det
blev en lång dag igår. Vi startade hemifrån kl. 03:00, fick skjuts till Arlanda så vi var där två timmar innan flygets avgång. Landade i Malaga strax före 11, åkte till biluthyraren och som alla vet: där tar det tid. När vi äntligen hade fått bilen och lastat golfgrejor och resväskor, var vi klara för avfärd ungefär halv ett.
 Klockan 15:30 hade vi åkt 25 mil och kommit till Sherry golf, där vi visste att det spelades den första månadstävlingen i Playa golfs regi och det var en scrambletävling.
 Jag kunde inte drömma om att det skulle vara så fantastiskt att få återse de gamla gästerna, det var rent av rörande. Det hade också tillkommit ett antal nya par, vilket också är så trevligt. Här sitter man efter tävlingen och njuter av lite kall dryck i den 27-gradiga värmen och väntar på prisutdelningen. Det fantastiska med Playa Golfs gäster är att alla stannar kvar på prisutdelningarna även om man vet att det inte blir något pris. Det sättet skall ni verkligen ha all heder av.
 När prisutdelningen skulle börja så sattes det igång att spela hög musik, för det var nämligen ett bröllop och det är vanligt att Sherry golfs restaurang får hålla i all förplägnad. Ett bröllop här i Spanien är deltagandet inte som hemma med 10-15 gäster, utan det är hundratals, så Helene och John fick verkligen visa sina röstresurser för att överrösta både musik och uppsluppna bröllopsgäster under prisutdelningen.
 Nåväl, dom klarade detta med glans och överst på prispallen stod till slut Tommy, Eleonor och Irene som hade en mycket låg score, grattis!!!!!!!!
 På andraplats återfanns fr. v. Bosse, Rosa, Jane och Rune. Men vad fan har dom fått syn på just när jag tog bilden?
Dagens tredjepristagare heter Berith, Kjell, Bettan och Leif. Stort grattis till alla deltagare.

1 kommentar:

ingvar+birgitta sa...


hej perre!!!!!!!!!!!!

hur scorar man i scrmble????????????