måndag 30 november 2015

lag i november


 Måndag igen och ny tävlingsdag. Den här dagen blev det åter Sherry Golf, mycket för att det är en bana som har allt. Det finns relativt enkla hål och det finns hål som nära nog är omöjliga för mig, men för andra kanske dessa är en barnlek. Dagen bjöd som vanligt på strålande väder med lite blåst, men ingen klagade på det.
 Det är alltid en så vacker syn när man ser en flagga hissas och när den når toppen vecklar den så stolt ut sig, som om den ville säga: "kom igång med prisutdelningen!" så vi hade inget annat val.
 Dagens tävling var en s.k. 6+6+6, vilket jag har förklarat tidigare och som ett suveränt lag spelade dessa fantastiska spelare hem hela 86 poäng tillsammans. Fr. v. Eva Jeppsson,Christina Munther-Carlberg, Peter Larsson och Agne Martinsson. Stort grattis till er!!!
 Ett antal färre poäng, nämligen 82 hade dagens andrapristagande lag som bestod av: Ylva Martinsson, Irene Pedersen,Leif Käld och den stolte lagledaren Bertil Blomqvist. Grattis ni också!!!
 Tredjepriset i dagens lagtävling, med 79 poäng, (dock med lite lägre hcp än laget som jag spelade i vilket också hade 79) Men ni förtjänade i alla fall tredjepriset: Jan Berndtsson, Rosa Larsson, Gunnel Blomqvist och Kjell Dufvenberg!
Dagens extrapris, en riktigt stilig tomtemössa gick till dessa tomtar: Gösta Olsson, Ulf Bagewitz, John Eriksson och Bosse Mårtensson.

Inga kommentarer: