söndag 3 januari 2016

2016

När händer det att internetuppkopplingen som man har plötsligt inte fungerar längre? Jo precis före en större helg. Detta är vad som hände oss på nyårsaftonen och på nyårsdagen är det ingen reparatör åtkomlig. Men faktiskt, redan på lördagen så ryckte man ut från internetleverantören och lagade felet som hade uppstått. Heder åt Gartel som skickar en reparatör en lördag. Detta är anledningen till att rapporten om nyårsnatten i Rota är lite sen.
 Vi samlades i god tid före tolvslaget på Plaza de España med medhavd Cava och tolv stycken vindruvor, som man skall äta en för varje klockslag när det nya året rings in. (Har ni försökt att äta en vindruva i sekunden i 12 sekunder, det är inte lätt.)
 Klockan närmar sig midnatt och nu börjar det bli tätt mellan människorna på torget. Det är allt från spädbarn till de allra äldsta.

 Klockan slår så sina tolv slag och vi höjer glasen och skålar in 2016, som nog skall bli ett riktigt GOTT NYTT ÅR för oss alla.
När så klockklangen har tonat bort så börjar det nya året med musik och fest till långt fram på morgonen.  Vi önskar alla våra läsare God fortsättning på det nya året och var rädda om er och varandra.

Inga kommentarer: