fredag 15 januari 2016

partävling

Den här kyliga (endast +16 grader) dagen, spelade vi en bästboll i 2-mannalag med hcp-reduktion på en mycket fin Costa Ballena. Solen höll sig framme mest hela tiden och de flesta tyckte att det var perfekt golfväder.
 

 Vartefter lagen kom in så växte långbordet mer och mer och i väntan på att tävlingen skulle avslutas så blev det fler och fler glas på bordet.
Så småningom stod det i alla fall en segrare på pallen och det var Elsbrit Forsström tillsammans med Jan Svanström som fick lyfta
förstapriskorgen, som var fylld med diverse delikatesser. Deras        gemensamma poäng blev 39. Jättestort grattis till er båda två.          
 På andraplatsen och med 38 poäng, hamnade det här oäkta paret, nämligen Lena Jengard och Svante Hagstedt. Också mycket bra spelat och vi bugar och gratulerar.

 På tredje plats också med 38 poäng, kom det "gamla" strävsamma paret Gull-Britt och Gösta Olsson, vilka brukar ha lätt att hitta till prispallen. (se äldre inlägg). Stort grattis till er också.
Vi gratulerar också våra fjärdepristagare, som denna gång blev Peter von Bergen och Ulf Larsson. Dom spelade till sig 37 poäng. Vi vill samtidigt passa på att hylla övriga spelare, även om dom inte räckte ända fram den här dagen, men resultaten var i alla fall goda.


Inga kommentarer: