onsdag 6 april 2016

Nu är det slut

Allting har ett slut och nu har vi nått fram till det, vad gäller att arbeta som golfvärdar. Vi känner nu att vi inte riktigt kan leva upp till våra egna förväntningar hur en golfvärd skall vara.
Till exempel skall man inte bli så sjuk att man inte kan fullfölja hela säsongen, utan det känns lite som att vi sätter andra lite grand i kläm. Det känns också som att vi svek våra gäster när jag inte kunde vara hundraprocentigt närvarande, utan Marianne fick dra ett allt större lass själv. Helene och John tog allt mer över som tur var och Helene var ju ovärderlig med all hjälp hos doktor Guadelope.
Det var också rörande hur deras omtanke om oss var och all hjälp med mycket annat vi fick.
 Som sagt så är det nu dags att lyfta på hatten och tacka för oss som värdar, men som gäster skall vi nog besöka Rota någon gång och jag ser fram emot att då får jag ju vara med och tävla på golfbanan.
Stort tack också till alla gäster som varit så uppmuntrande mot oss.


5 kommentarer:

olovsdotter sa...

Ett mycket fint inlägg Perre o Marianne, även om det är pga att ni är tvingade att sluta pga hälsa. Kommer aldrig att glömma ert fina omtänksamma omhändertagande som man fått som gäst hos Playa Golf av ER! Ni är fantastiska människor både du Perre o Marianne. Men, nu går hälsan före. Hoppas av hela hjärtat att allt kommer att bli bra igen.
Många kramar! ❤️❤️❤️

Anonym sa...

Många kramar till er båda. Vi hörs? Kram Inger o Rune

Anonym sa...

Bra jobbat - vi bugar för fina insatser - ses snart - Kramar fr Gunn o Bengt

Anonym sa...

Det blir ett STORT tomrum i Rota framöver. Hoppas hälsan blir bättre. Många kramar o lycka till med golfen. Lena o Ingemar

Anonym sa...

Hej på er!
Vi läser alltid din blogg med jämna mellanrum och blev både ledsna och bestörta att läsa att ni varit tvugna att avbryta er vistelse i Rota.
Vi har ju aldrig deltagit i några golftävlingar men har ändå träffats ett antal gånger i sociala sammanhang, ni har t o m varit på vår terass i Puerto Sherry på drink. Ni är båda mycket varma personer med glimten i ögat, vi har alltid blivit glada de gånger vi träffat på er. Nu hoppas vi att det med lite tålamod och hjälp utav läkare skall rätta till sig med hälsan igen och att ni har många härliga golfrundor framför er.
Många hälsningar och kram
Agnetha & Björn