söndag 1 januari 2017

2017

Gott Nytt År och God Fortsättning på 2017
Ja, så var då äntligen 2016 slut. För oss har det varit det värsta året någonsin med all tänkbar otur vad gäller hälsan. Det började den 15 januari i Rota med att jag drabbades av en lindrig stroke.
Efter c:a en vecka så tyckte läkaren att det var OK att flyga, så vi reste hem den 25:e.
När vi kom hem var det vinter och kallt, så det var dags att byta till vinterdäck på bilen och i samband med lastningen av dessa så gjorde Marianne en oförsiktig vridning, vilket medförde att hela eländet startade.
Det visade sig senare att hon drabbats av benskörhet, vilket mynnade ut i att fem ryggkotor kollapsade helt och hållet, vilket i sig betydde att hon inte längre kunde gå, dessutom blev hon åtta centimeter kortare, så nu har jag en liten och hanterbar gumma.
Efter otaliga läkarbesök på olika inrättningar och kliniker har hon till sist fått någon medicin som gör att benstommmen skall stabiliseras. Hon kan nu gå med hjälp av en rollator, men vi hoppas att all sjukgymnastik och träning skall göra att det blir allt mer stabilt.
Själv drabbades jag av en komplicerad skada i höger knä, så hela eftersommaren fick jag lov att åka golfbil på tävlingarna. Jag spelade enbart tävlingar och inga sällskapsrundor för jag hade så ont.
Till slut fick jag i alla fall komma in och operera knät. man konstaterade att ett korsband var av och menisken så skadad att den togs bort till fem sjättedelar, samt att jag hade lösa benbitar i knäleden.
Operationen blev lyckad så jag går på sjukgymnastik en gång i veckan och målsättningen är att kunna spela golftävlingen "Gotland Runt" utan att åka golfbil.
Nåja, så här har vårt 2016 varit, så det kan inte bli annat än bättre i fortsättningen.
Vi vill också skicka ett stort tack till alla vänner som stöttat oss under hela året, ni är underbara!2 kommentarer:

Anonym sa...

Övertygad om att ni kommer tillbaka under 2017! Kram på er och Ett Gott Nytt! / Gunn o Bengt

Anonym sa...

Läsningen var ju allt annat än trevlig, det kan ju bara bli bättre med ett nytt år! Önskar ER allt gott för kommande tider. Hoppas ni sett hälsningen jag skrivit på sms.
Kramar i massor från Gunilla!