tisdag 20 februari 2018

scramble

Idag har det varit en scrambletävling utan hcp, alltså scratch, på SHERRY GOLF i Jerez. Tävlingsledningen hade lyckats att få relativt lika hcp i de olika bollarna, så det kändes rättvist.

 Mitt lag bestod av Rune, Inger och Kerstin, allihop fantastiskt lugna och goda på alla sätt, så vi hade både avspänt och trevligt.
 Det var 44 startande, alltså 11 lag, som efter avslutad runda dukade upp ett långbord i solskenet och bara njöt av tillvaron och värmen.
När så resultaten av det hela var räknade så stod detta Norsk-Svenska lag som vinnare. Fr.v. Harald Nereng, Mona Jonsson, Harriet Hermansson och Leif Edvardsson. Stort grattis till bra spel med 73 slag brutto.
Andraplatsen, med 75 slag hamnade hos Lena Carling, Anders Dahlbom, Tommy Helgesson och Solveig Edvardsson också riktigt bra.
Sedan blev det hårt om tredjeplatsen, där två lag hade 77 slag, men med något lägre hcp än 4-an så blev följande lag 3:a: K G Engström, Kjell Olsson, Kerstin Samsson och Kjell Dufvenberg.
Fjärdeplatsen, med 77 slag belades av Kerstin Sjöstedt, Perre Söderberg, Inger Hansson och Rune Hansson.  Vädret var vindstilla och c:a 22 grader, så ingen hade något att klaga över.

1 kommentar:

Anonym sa...

På prispallen som vanligt - Grattis / Bengt