torsdag 14 november 2019

Singel på Hacienda Alamo

Dagens tävling spelades på vad jag vill påstå är en ökenbana. Den heter Hacienda del Alamo och är relativt platt, med säkerligen de snabbaste greenerna som någon av oss spelat på tidigare. Det var 62 startande.
 Stora fält av sand som det gällde att komma över från tee.
 Klubbhuset går inte heller "av för hackor"
 Redan innan start ser man att spelarna bylsat på sig ordentligt, för det var bara c:a 14 grader i luften, men det blåste minst 10 sekundmeter så kyleffekten gjorde att det nästan kändes som svensk höst.
 Mina tre medspelare Ann-Marlen, Maggan och Peter

Inte nog med blåsten som till största delen var konstant kraftig så var vi med om någonting både skrämmande och obehagligt,   nämligen en trombliknande sandstorm som varade kanske 15-20 minuter. Det som syns på bilden är ingen dimma utan sanden som flög i luften och trängde in överallt i kläderna, håret och t.om innanför kläderna. Vi spelade i alla fall färdigt hålet trots sanden.
 Prisutdelningarna efter varje tävling är alltid på ett hotell som heter Lodomar i samband med happy hour, så ingen behöver sitta kvar efter tävlingen och vänta på pris. Prisutdelningen förrättas alltid av våra fantastiska golfvärdar Gunilla och Ola.
 Dagens förstapristagare i respektive dam och herrklass blev Kerstin Fröberg 85 slag netto och Per Erik Söderberg med 73 slag.
 Plats nummer två med 85 slag är Maj-Lis Berg och herrklasstvåa blev Bengt Isaksson 77 slag.
Tredjeplatsens dam blev Ing-Marie Jansson också 85 slag och herren var Jan Hemminger med 79 slag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis - du hade nytta av att ha spelat Hösttouren - övriga verka inte behärska lite kyligt väder med tanke på scorerna. Nu återstår att bevisa att du även kan spela i lite varmare väder innan du lämnar för vinter igen.
Hälsa Marianne/Owe

Dilek Kolat sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.