torsdag 28 mars 2013

återuppstånden

Nu när påsken närmar sig och det märks inte minst ute på stan, man firar dygnet runt, firar kanske är fel ord men så gott som alla invånare i Rota finns ute till långt fram på småtimmarna så varenda bar är fylld med i huvudsak ungdomar men även hela familjer med både far och morföräldrar och andra släktingar,inte minst med småbarn som hemma i Sverige borde ligga i sina sängar för länge sedan.                                                                                                  
 Nu till saken, inte bara Jesus kan återuppstå från de döda utan även Sanlucar club de campo golf, som gick i konkurs i december förra året har nu blivit köpt av någon som har alldeles för många miljoner som han inte vet vad han skall göra med, då är det väl perfekt att köpa sig en golfbana.


 Jag var i alla fall där idag tillsammans med vännen Olle Andersson och vi hade stora förväntningar på banan. Här från 1:a tee.
 Hål 8 som är ett korthål spelas uppför men i den motvind som det var idag tror jag inte så många nådde dit på första slaget.
 Det visade sig att väldigt många Playagolfgäster hade letat sig dit också och jag frågade om deras omdöme och fick bara positiva svar från dom. Visst finns det alltid något som inte passar alla men för mig på en femgradig skala så får banan en 4:a
 Här är en bild upp mot 17:e green som de flesta tycker om.
 På bilden ser man den nya greenkeepern i samspråk med caddymaster och dom frågade om mitt omdöme och då passade jag på att tala om för dom att väldigt många damer drar sig för att komma dit och spela för dom tycker banan är för lång från röd tee.
Detta mottogs mycket tacksamt så dom skall börja fundera på framtiden på banan så alla skall vara nöjda.
Den gamla uteserveringen finns fortfarande kvar och tur är väl det, för att åka från banan i ett så strålande väder utan en öl tillsammans med spelkamraterna går ju inte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Trevlig läsning Perra! Får se om Sanlucar finns kvar till nästa år, då får vi testa kvaliteten! Kramar!