tisdag 26 mars 2013

La Estancia

Måndag och tisdag den här veckan har vi varit och spelat på en för oss ny bana som heter La Estancia och ligger c:a en timme från Rota.
Båda dagarna samlades deltagarna på parkeringen utanför Dunas y Luz.
Bussen med chauffören stannade alldeles intill så det var bara att lasta ur golfgrejorna och in med dom i bussen. På vägen till golfbanan gick Helene och delade ut muffins och dricka.
Väl framme som vi var i god tid före start samlades alla och de flesta tog någon svalkande dryck för det var riktigt varmt och soligt
Det här var veckans snyggaste huvudbonad på golfbanan.
Så lite grand om banan: De flesta tyckte nog att det var en riktigt utmanande bana och det gjorde inte saken bättre att det var ganska kraftig blåst.
I vår boll spelade vi tvåmannamatch och Jag spelade med Kai Skoglund och John med Maggan Skoglund. Resultatet talar vi inte mer om, men vi hade trevligt och John avslutade med att göra birdie på sista hålet så vi fick varsin whisky.
Efter golfrundan bjöds det på en s.k. clubsandwitch och öl eller vin till det. Kaffe ingick också.
Sammantaget kan sägas att det var två varma och trevliga dagar.
När vi så skulle åka hem hittade några damer någon växt som luktade rätt så gott, lavendel heter den och ganska många gav sig in bland buskarna och plockade med sig hem av densamma.

Inga kommentarer: