onsdag 8 maj 2013

resan hem

Så var då denna vintersäsong slut och sammanfattningsvis kan sägas att det varit nnsagt växlande väder. Normalt så brukar nog temperaturen vara mycket jämnare med kallaste månaderna i januari och februari, men dock ganska angenäma i alla fall med svenska mått mätt.
Den här vintern har varit ganska regnig men ändå synnerligen kylig.
Nu startade vi resan hemåt vid halv tolvtiden fredag förmiddag, vi brukar köra första etappen upp till Saint Sebastian, en tur på drygt 100 mil. Så gjorde vi även nu men efter att ha varit inne på elva hotell och fått samma svar: "Sorry it`s full because an conferance" så fortsatte vi norrut, vi såg några hotell efter vägen men när dom upptäcktes så hade vi redan passerat avfarten.
Vår första etapp blev därför historiskt lång nämligen 215 mil och 27 timmars körtid, så när vi äntligen hittade ett hotell uppe i norra frankrike vid 15-tiden så stannade vi där och det var inga stora problem att somna rätt tidigt.
Nästa etapp blev bara c:a 80 mil d.v.s upp till norra tyskland och på måndagen var vi i sverige.
Vi stannade hos fam Mattsson i Kungsbacka och blev kungligt mottagna. På tisdagen spelade vi en golfrunda på Sjögärde GK med dom och efter ytterligare en övernattning hos Mona och Oswald så fortsatte färden till Göteborg, till Mariannes son, där sitter jag nu och skriver detta och senare i dag skall vi fortsätta till ulricehamn och hälsa på vännerna Wenche och Bosse. sedan blir det inga mer stopp förrän vi landar på vår svenska adress.

Inga kommentarer: