söndag 11 augusti 2013

2013

Sommaren 2013 kommer nog de flesta att minnas som den varmaste och skönaste sommaren så långt man kommer ihåg.
 Men allting tar slut en dag, så även denna härliga årstid. Jag antar att de enda som har något att klaga på så är det bönderna, kanske dom tycker att det kunde ha regnat lite mer, men vi som spelar golf kan inte klaga på vädret i alla fall.
 Nu märker man hur hösten närmar sig med stormsteg när det är mörkt tidigare och tidigare för varje dag som går. Träden kommer snart att intaga alldeles fantastiska färger och ett sällsamt lugn
 lägger sig över hela naturen. En del av oss tycker att hösten är den finaste årstiden tack vare all färgrikedom, men för golfen är det inte lika trevligt. Tänk bara att man vill ut och spela rätt tidigt, då ligger ju daggen kvar långt in på förmiddagen och allt känns blött och bollen rullar dåligt.
 Sedan har vi snart kommit fram på senhösten då det börjar bli frost på marken och till och med i skogen kan kylan kännas långt fram på dagen.
På alla vattendrag skönjer man en tunn ishinna på morgonen innan dagsvärmen tar bort den. Fåglarna samlas i allt större flockar för att förbereda flytten söderut för att undkomma den annalkande vintern.
Även Vi har nu börjat förbereda oss för att flytta söderut under de kommande sju månaderna, närmare bestämt till vårt favoritställe ROTA. Nu hoppas vi bara att fler av alla våra kära tidigare gäster och många nya också gärna lämnar snö och kyla så vi får umgås i relativ värme och solsken på och utanför golfbanorna i Spanien.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trevliga bilder från vackra Sverige! Men nu gör vi som ni, förbereder oss för ett par månader nere i Rota. Bokning på Playa Golf och Norwegian klar. Så vi ses i januari. Kram från Gunilla o Harald

Anonym sa...

hej perre

inte visste jag du har en sån poetisk
ådra,och vilka vackra bilder

ha det bra och hälsa M

ingvar och birgitta

Anonym sa...

Gör som vi - bo på Gotland så kommer hösten extra sent. Ses i Rota/St Maria. Gunn o Bengt