onsdag 26 februari 2014

26 feb

Så går vi då till dagens tävling som var en tvåmannascramble och här börjar jag med ett antal bilder som får tala för sig själva.
 Såg ni vilket vackert väder vi hade? Dagen började i alla fall med rätt tjock dimma, men eftersom vi hade "shotgunstart" och inte tyckte att spelarna skulle stå ute på banan och vänta så fick starten gå i rätt tid ändå. Det dröjde dock inte mer än något hål så bröt solen igenom och det blev en bit över 20 grader, så ingen hade något att klaga på vad gällde vädret.

 Som vanligt på Sherry Golf dukades det upp för prisutdelning utanför restaurangen.
 Förstapriset efter ett alldeles lysande spel kammades hem av inte helt obekanta paret Inger och Leif Tapper på fantastiska 67 slag netto. Det bugar vi för!
 Tvåorna Maybritt och Thomas Henriksson kan glädja sig åt att ha presterat 68,7 nettoslag.
 Och så till tredjepriset som Ann-Marie Lindstrand och Hans Hedman kammade hem med lika många slag som tvåan, men med något högre hcp.
Fyra med ett netto på 69,2 slag blev Karin Nilsson och Svante Hagstedt, också mycket bra spelat och värt en applåd.              
 
Femtepristagarna blev Gerd Wahl och Harald Nereng med 70 slag
 
Sjätte och sista pristagare denna dag blev detta härliga par, Kerstin och Sigge Axelsson som hade 70,7 slag.
Om någon undrar varför det blir en decimal på antalet slag så beror det på att man spelar på 25% av sitt sammanlagda handicap.
Nu närmar vi oss slutet på februari och många av gästerna återvänder till snöglopp och slask i Sverige. Vi kommer att sakna er men hoppas att ni återvänder hit nästa säsong igen. Sköt om er och varandra så är vi övertygade att vi ses igen. Kram till er alla!

Inga kommentarer: