lördag 22 februari 2014

Tävling igen

Dagens tävling var en slaggolftävling på Golf el Puerto. Som vanligt blir man så väl bemött i receptionen, denna dag av lilla Vicky, som alltid är glad och gärna vill lära sig lite nya svenska ord varje dag.
 Nu till tävlingen som hölls i perfekt golfväder, inte för varmt men inte kallt heller.
 Här står Inga Britt och ser mäkta konfunderad ut när hon skall till att slå bollen över vattnet.
 Efter tävlingen samlades alla på terrassen för att invänta prisutdelningen och som synes så var det inget fel på vädret.
 Nåväl, när resultatet var klart så stog Anitha Sturesson som segrare i damklassen, har vi inte sett henne på prisplats förr? Hon hade i alla fall alldeles utmärkta resultatet 73 slag.
 I herrklassen segrade Bertil Lilliengren på 74 slag netto och det var också strålande denna dag, grattis!
 Tvåa i damklassen blev Ann-Marie Lindstrand som hade samma antal slag (73) som Anitha, dock med lite högre handicap, bra spelat!
 Den som blev tvåa i herrklassen var den inte helt okände Leif Tapper som lyckades sluta på 75 netto, snyggt gjort Leffe!
 Tredjepriset i dam kammades hem av gamla bekantingen, den alltid så fantastiskt "goa" Inger Hansson. Hon hade 78 slag netto.
 Trean i herrklassen blev Ingemar Elmquist, som inte spelar så ofta men det verkar ju vara kvalitet i stället för kvantitet, grattis Ingemar
Här sitter ett par lyckliga pristagare, Anitha och Leif.
Mina egna funderingar: Hur kan man ha sådan tur att träffa så många trevliga och framförallt positiva människor som alla Playagolfgäster är. Ni är toppen allihop!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: