onsdag 19 februari 2014

februariscramble

Som tidigare sagts så var vi ju tvungna att ställa in februari månads playagolfscramble för regn. Men en sådan viktig tävling måste ju i alla fall genomföras. När den ordinarie tävlingen skulle ha varit så hade det varit shotgunstart, men det fick vi inte när den ersattes utan startfältet blev utdraget i tre timmar så det bestämdes att prisutdelningen skulle hållas på puben "la moderna" kvällen efter.
 Onsdag kväll blev det så att man samlades på puben och det hade
 nog inte varit så mycket folk samtidigt någon gång som jag vet.
 Varenda vrå och varenda stol var upptagen för vi hade varit väldigt hemliga med vem som hade vunnit.
 En del av gästerna kände nog på sig att de hade spelat bra så förväntningarna var stora. Vår belöning är att se och träffa alla för antingen man är på prisplats eller ej så får man leta efter trevligare människor än våra gäster och det finns nog inte, tack allihop.
 Årets hittills gladaste vinnare kunde i alla fall koras denna kväll, nämligen, Inger Hansson, Rune Hansson, Gun-Lis Schörling och Lasse Schörling. Dom hade helt fantastiska 65,4 slag netto vilket var toppenbra en dag då man inte fick något gratis, för det var rejält blött så det blev ingen rull till hjälp.

 Nästan lika bra , men med 0,3 netto högre hamnade detta glada sällskap, besående av Svante Hagstedt, Åke Johansson, Ingemo Fransson och Karin Nilsson.
På bronsplats, men för den skull med utmärkta 67 slag netto blev det här laget som bestod av Ann-Marie Lindstrand, Jan Olsson, Lena Carling och lagledaren Bertil Lilliengren, som var förhindrad att vara på plats den här kvällen.

Inga kommentarer: