onsdag 5 februari 2014

Välkommen i februari

Då var det så dags för februari månads välkomstmöte och det hölls i den gamla medeltidsborgen Castillo de luna, vilken inrymmer turistbyrån och borgmästarens residens, tror jag.
 Borgen har en stor öppen innergård så när vi tittade ut i morse, trodde vi att det skulle bli problem, för det regnade rejält.
 När alla, både nya och gamla gäster samlats på borggården så blev det, om inte blå himmel, men det klarnade upp och var ganska behaglig temperatur.
 Playagolf bjöd deltagarna på CAVA eller vanligt bubbelvatten med diverse tilltugg så det var ingen brådska att komma igång med informationsmötet.
 Så småningom grupperade sig deltagarna och infomötet startade
 Helene presenterade dessa tre damer som "the most important women in Rota" Det är från vänster Pilar som är Rotas turistchef, sedan vet jag inte vem och till höger Maria som äger Los Patios, vilket är ett av lägenhetshotellen Playagolf belägger nästan till 100%
 Se så andäktigt alla står och lyssnar på Helene och John, vilka som vanligt framför all viktig information alldeles lysande.
Playagolf börjar bli globalt känt eftersom vi har en del långväga gäster som t:ex. ett par från Canada och detta par från Holland och inte att förglömma även en Norrman

3 kommentarer:

Anonym sa...

oino

Anonym sa...

hej därnere
ser ut att vara många gäster, så nu får ni sätta på arbetskläderna.
här hemma plus 1 gr och mulet.
birgittas behandling går BRA!!!
så vi hoppas att det kan bli en sol och badresa kanske i april
kramar från B+I

Anonym sa...

Trevlig läsning som vanligt! Sen måste jag ju kommentera det där med gäster från andra länder än Sverige,norrmannen där känns bekant, haha!
Kram / GS