fredag 20 februari 2015

6+6+6-tävling

En vanlig fredag här hos oss. Ofta innehåller den en golftävling, så även idag. Den spelades på Sherry Golf i strålande vackert väder, på morgonen lite svalt men efterhand riktigt varmt och skönt.

 Som vanligt tog jag några bilder från lite olika hål och olika spelare.
 Här tittar Janne på när Tommy lägger hela sin tyngd på en drive.
 Gun-Lis sänker en långputt framför ögonen på sina lagkamrater.
 Efter väl förrättat värv samlades alla spelarna i solskenet utan-
för restaurangen med en iskall öl eller något annat svalkande. Spänd väntan på prisutdelningen, för idag hade så gott som alla spelat mycket bra och resultaten var ganska jämna hos de flesta.
 Men vad i h.......e är detta för skoj, vi är ju vana att man högtidligt hissar den stolta Spanska flaggan när vi skall ha prisutdelning.


 Idag var det ett lag som stod alldeles i en klass för sig och med ett sammanlagt resultat av 82 poäng segrade, fr. v. Lasse Schörling, Gunilla Engström, Ingemar Elmquist och Gull-Britt Olsson.
 I fortsättningen var det jämnare resultat, så på plats nr. två, med lite lägre hcp än trean som båda hade 79 poäng hamnade laget bestående av: Hans Thiis, Karin Nilsson, Kjell Dufvenberg och Gun-Lis Schörling.
 Som sagt, trean hade samma poäng, just 79 och det laget hette Birgitta Olsson, Ingrid Carlsson, Ulf Sörén och Ove Claesson.
 Ytterligare en poäng efter, således 78, hade laget med Ann-Marie Lindstrand,Inga-Lill Hallberg, Janne Carlsson och Tommy Carling.
 Efter detta så har vi två lag med vardera 77 poäng och även här fick handicapen avgöra, så på femteplats hamnade KG Engström, Carin Strömberg,Thomas Henriksson och Kerstin Axelsson.
Sjätteplatsen erövrades av den andra Kerstin Axelsson, Bo-Göran Svensson, Inga-Britt Hammarström och lagledaren Jan Olsson.
Kom ihåg: ni är fantastiska allihop även om ni inte fick något pris just idag.

Inga kommentarer: