lördag 14 februari 2015

Trivsam tävling

FREDAGEN den 13:e....många hade trots detta ställt upp på dagens 2-manna bästboll, som spelades på Golf Campano. Banan var för dagen en aning blöt efter nattens regn, så den var synnerligen svårspelad. Fortsättningen av dagen blev i alla fall mycket behaglig med strålande sol och säkerligen över 20 grader i solen.

 Innan start så testades puttinggreen flitigt för att bedöma greenerna.
 Följande bilder visar lite olika stilstudier vid olika hål, här skall t.ex. Gerd över vattnet och upp på 10:ans green. Kerstin och Sigge studerar noga den vackra swingen.
 Maud, som slår långt, tar här sats för att nå in på 9:ans green på två slag. Förstaslaget var i alla fall lovande.
 Ingrid skall försöka sig på en långputt, hur det gick såg jag inte.
 Maggan har just drämt iväg bollen och Owe ser ju ganska nöjd ut.
 Mona sätter en parputt medan Bernt ser ut att hålla andan av spänning.
 Efter avslutad tävling så samlades de lagom trötta spelarna i solskenet utanför restaurangen för en svalkande dryck, en clubsandwich eller lite tapas. Här följer några bilder av det njutningsfulla livet efter en golfrunda.
 Eftersom Golf Campano, till skillnad från Sherry Golf, inte hissar flaggan inför vår prisutdelning så får den här bilden symbolisera att det är dags att presentera dagens pristagare.
 Högst upp på prispallen med ett sammanlagt resultat av 37 poäng, (vilket bevisar hur svårspelad banan var idag), fick Hans och Kerstin Sjöstedt ställa sig. Bra spelat under rådande omständigheter!
 Lika bra spelade Tommy och Lena Carling, som med lite högre sammanlagt hcp också fick ihop 37 poäng och blev säkra andrapris-
tagare.
 35 poäng behövdes för att bli trea, vilket Ulf och Elisabeth Sternbrink presterade för dagen.
 Stenhårt om fjärde/femteplatsen mellan två lag som båda hade 34 poäng och med lite lägre hcp blev Birgitta och Ulf Sörén fyra och
Mona och Oswald blev femma. Bra kämpat allihop!

Inga kommentarer: