måndag 30 mars 2015

Slaggolf i slutet av mars

Minns ni sommaren i Sverige 2014? Det sattes värmerekord dag efter annan. Idag hade vi det rätt likt den tiden, under vår tävling som Spelades på Sherry Golf.

 Den här termometern sitter på en plats som solen inte når någon gång under dagen och det var säkert minst 10 grader varmare  för spelarna ute på banan, vilket de flesta tyckte var lite i varmaste laget. Men man skall inte klaga på värmen, utan tänk i stället på alternativet, d.v.s. snöslask, blåst och allmänt ruggigt väder.
 Förutom den härliga värmen, så blåste det knappast någonting, det var snudd på att flaggan inte rörde sig alls inför vår prisutdelning, men ibland kom det en svag vindpust.
 Det hör inte till vanligheterna att man söker sig till skuggan eller håller sig inomhus efter avslutad tävling, men så var det idag.
 Det här tycker jag är en härlig bild från hål 4, där dessa "pantertanter" Gun, Tina, Marianne och Marianne tycks hålla rådslag om taktiken.
 Så till själva tävlingen, som idag var en slaggolftävling med en dam och en herrklass. Överst på respektive pall stod dessa kämpar Olle Andersson och hans granne Louise Andersson. Olle vann herrklassen på goda 76 slag netto, medan Louise var några snäpp värre med fantastiska 72 slag. Stort grattis till er båda!!!!!
 Andraplatsen togs av Maggan Björklund i dam med 74 slag netto och herrklassen, med 76, av den "gamle" kämpen Kurre Sjöberg. Fantastiskt spelat av er bägge två. Jag bugar!
Sedan inträffade inträffade det, att i båda klasserna var det strävsamma paret Sörén, Uffe och Birgitta placerade som var sin trea. Jag tackar alla för mars månads tävlingar och säger grattis till ert fina spel, även om prisplaceringarna uteblivit.

Inga kommentarer: