April månad närmar sig sitt slut och så gör också säsongen för våra gäster, som har fått en riktigt fin månad vad gäller vädret.
Den här kvällen hade Playa golf tagit ett mycket lyckat och uppskattat initiativ, nämligen att samla gästerna för en avskedsmiddag på den fantastiska indonesieninspirerade restaurangen AJEDRES mellan Costa Ballena och Chipiona, som med
sin läckra inredning alltid uppskattas av gästerna. Alla lampor är t.ex.
tillverkade av jättestora snäckor, vilket ger en oerhört tilltalande belysning,
både dämpad men ändå fullt tillfredsställande för att kunna se både varandra och allt som händer runtomkring.
Väl på plats efter en taxifärd från Rota, vilken Playa Golf bjöd på och alla tagit plats vid ett vackert uppdukat bord så kom det in ett antal olika smårätter, bestående av grönsakssushi först, därefter bjöds det på rå tonfisk, nåja, i alla fall marinerad men god kryddad. Efter det blev det ett kycklingspett som hade en välsmakande
jordnötssås till. I menyn ingick också en flaska vin per par.
Klockan hade nu blivit en bit över 21 och man samlades på den övre terrassen, som är anpassad för att, till stillsam musik beundra
hur solen sakta sänker sig ner bortom horisonten och mörkret kommer smygande.
Efter den rofyllda och vackra upplevelse så var det då dags att åter sätta sig till bords för att avnjuta huvudrätten som bestod av grillad oxfilé. Här på bilden undrar jag om inte Ann-Christin frågar ägaren av restaurangen om hon kan få recepten på rätterna.
Nu är det med stor saknad, men med hopp om återseende vi tar farväl av gästerna för den här gången. Tack för att vi fått lära känna er!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar